VTO 7.3 Välystesterinohjain on NYT tilattavissa

VTO 7.3 on nyt entistäkin parempi. Käytämme siinä jatkossa eSUN:n valmistamaa PLA+ tulostuslankaa. Tämä ympäristöystävällinen materiaali, joka on helppo tulostaa ja jonka pinta on sileä. Hyvä lujuus, jäykkyys, sitkeys tasapaino, vahva iskunkestävyys, sopii erittäin hyvin toiminnallisten osien tekemiseen. Näin ollen se soveltuu erinomaisesti VTO:n valmistus materiaaliksi.

Käyttäjien kommentteja VTO:sta

 • CityKatsastus Oy:llä oli tarve parantaa työntekijöiden toimintaedellytyksiä auton katsastusta suoritettaessa. Samalla haluttiin kehittää palvelun laatua ja huomioida ekologiset arvot. Asiat joihin 3DIPS Oy sai kehitettyä parannusta, olivat: Parempi valon tuotantokyky ohjaimeen. Nyt ohjain pysyy kiinni säilytyspaikassaan eikä putoile siitä. Ei ole enään kompastumisvaaraa ohjaimen ylipitkään johtoon. Lisäksi ohjaimesta saa hyvä otteen kädellä ja sitä on mukava käsitellä. Ohjaimelle saavutettiin riittävä valon tuotantokyky asentamalla siihen tehokas led-polttimo. Lisäksi kirkas työskentelyvalo on lyhentänyt auton katsastustukeen käytettyä aikaa mukavasti. Välystesterinohjaimen kehitysprojektin 3DIPS toteutti erittäin hyvin asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden, suosittelen mielelläni 3dips:n palveluita myös muille.
  Aarne Kurki
  Citykatsastus Oy
 • Olimme jo jonkin aikaa miettineet, miten saisimme tuotettua muutamille kaukosäätimille seinätelineet, jossa säädin toimisi ohjausyksikkönä. 3DIPS Oy:n avulla meille tarjoutui mahdollisuus paikata tämä puute tuotevalikoimissamme. Olemme tyytyväisiä tuotteen suunnittelu- ja tuotantoprosessin etenemiseen. Lopullinen tuote ylitti odotuksemme, olihan kuitenkin kyse uudesta 3D-tekniikasta. Lisäksi asiakaslähtöisesti läpiviety suunnittelu- ja toteutusprosessi toimi erinomaisesti.
  Pasi Puisto
  Muudi Oy
 • Katsastuslinja, Tommi Koskinen: Olemme olleet oikein tyytyväisiä kun valitsimme 3DIP Oy:n kehittämän ja valmistaman VTO:n (välystesterinohjaimen) käyttöömme. VTO:n erittäin kirkas työskentelyvalo on auttanut kummasti kun ”ikä” alkaa painamaan päälle ja tämän lisäksi kirkas työskentelyvalo on lyhentänyt auton katsastustukeen käytettyä aikaa huomattavasti. ”Mukavasti käteen sopiva laite.”
  Tommi Koskinen
  Katsastuslinja

 

 

 

VTO:ta suosittelevat seuraavat katsastusasemat:

CityKatsastus Oy (Riihimäki), Aarne Kurki
TJ-Katsastus Oy (Leppävesi, Muurame), Juha Holm
Katsastuslinja Oy (Riihimäki), Tommi Koskinen
Haapalehdonkatsastus Oy (Oulu), Arto Keskitalo
Helppokatsastus (Helsinki/Herttoniemi), Konsta Koponen
Helppokatsastus (Espoo/Niittykumpu), Hannu Saarentaus

VTO – välystesterinohjain LED-valolla 444,- € (alv 0%).

 • Ohjain toimii Nordlift Oy:n valmistamissa UC 4000 K nostureissa.
 • Rungon muotoilun ja katkaisimien asettelun ansiosta ergonominen istuvuus työskentelykäteen
 • Polttimon suuntauksen ansiosta ohjainta on miellyttävä käyttää hankalissakin tilanteissa
 • Erinomainen valon tuotantokyky (300lm) tehokkaalla LED-polttimolla ja sen energian tarve on vain 3,5W
 • Optimaalisen pituinen liitäntäjohto
 • Hyvä kiinnittyvyys nosturin rakenteisiin, magneettien kantokyky on yhteensä 22kg
 • Ekologisuus on huomioitu käyttämällä LED-polttimoa ja ohjaimen rungon ja polttimon kotelon materiaalina on Polylaktidi(PLA) joka on uusiutuvista raaka-aineista valmistettu biohajoava termoplastinen alifaattinen polyesteri muovi. Sen raaka-aineena voidaan käyttää esimerkiksi maissitärkkelyksestä tai sokeriruokoa.

 

VTO:t toimitamme aina asiakkaalle vaivattomasti eli toimipisteeseen tuotuna, joten ette joudu sitä hakemaan mistään automaatista tai postin palvelupisteestä. Tällä haluamme varmistaa toimituksen perille pääsyn ja te voitte keskittyä palvelemaan asiakkaita. Toimituskulut on vain 19€ (alv0%).Lisäksi muistattehan jos sattuu vahinko VTO:lle niin huolto palvelumme auttaa edullisesti ja nopeasti. (Huollon tilauksen voi tehdä myös alla olevalla lomakkeella.)

Lisäksi on tilattavissa jatkojohto, jonka pituus on noin 1m ja hinta on 66,- € (alv0%)

Tilaa omasi tästä

  Tilaan seuraavasti (tai viesti huollolle)

  Yrityksen nimi

  Etunimi

  Sähköpostiosoite

  Y-tunnus

  Toimitusosoite

  Postinumero

  Verkkolaskuoperaattorin tunnus