Avaimet käteen -toimitus

Suunnittelutyön teemme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta yhdessä asiakkaan kanssa. Kun asiakas on mukana koko tuotteen kehityskaaren ajan, pystymme tekemään nopeasti haluttuja muutoksia tuotteeseen ja näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen tuotteelle. 

 

  1. 1
  2. 2
  3. 3Pyyntö asiakkaalta

Muudi Oy:llä oli tarve löytää kohtuuhintainen tapa toteuttaa kaukosäätimille teline. He näkivät 3D -tulostuksella toteutetun pienen tuotantosarjan parhaana tapana edetä tässä asiassa.

Suunnittelu

Lähdimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemaan ja kehittämään kaukosäätimen telinettä kaukosäätimen ympärille.

Tyytyväisyys

Pidimme asiakkaan ajan tasalla kehityksestä ja suunnittelusta sen kuluessa jolloin asiakas sai käsityksen siitä mitä olimme tekemässä ja pystyi samalla antamaan omia ehdotuksia.

Lopullinen tuote.

Useiden kehitysvaiheiden ja prototyyppien jälkeen esittelimme asiakkaalle lopullisen tuotteen. Aktiivisella yhteistyöllä saimme luotua asiakkaan haluaman lopputuloksen ja asiakas oli tyytyväinen, koska sai täytettyä omien asiakkaidensa toiveen saada näille kaukosäätimille teline.

3DIPS suunnittelee ja tulostaa tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. 3D -tulostuksen kokonais -palvelussa asiakkaan täytyy vain esittää toive ja 3DIPS hoitaa loput.