Kehitysprojektit


Kun haluatte luoda ideoistanne valmiita tuotteita 3dips:n kehitysprojekti-palvelu on ratkaisu tähän teidän tarpeeseen. Toteutamme kehitysprojektin teidän lähtökohdista, jossa huomioimme teidän toiveet ja tuotteen tulevan käyttötarkoituksen. Tuotteesi voi olla mekaaninen laite tai sen osa, luomme siitä käyttötarkoitukseen sopivan tuotteen. Huomioimme tuotetta suunnitellessamme sen, että 3D-tulostus mahdollistaa toteuttaa sellaisia monimuotoisia rakenteita ja muotoja, jotka muilla valmistusmenetelmillä ovat mahdottomia toteuttaa.

Useimmilla teollisuuden aloilla 3D-tulostusta hyödynnetään koko ajan enemmän ja hyödyntäminen on voimakkaassa kasvussa. Tämän avulla saavutetaan tuotekehityksessä merkittävät säästöt ja pystytään nopeuttamaan huomattavan paljon tuotteen markkinoille saamista jonka ansiosta kehitykseen käytetyn pääoman takaisinmaksuaika saadaan lyhyemmäksi ja tuote saadaan tuottamaan tulosta nopeasti. On siis kiistattomasti osoitettu että 3D-tulostuksen avulla saavutetaan huomattavat hyödyt tuotekehityksessä.

Haluamme auttaa teitä ratkaisemaan uuden tuotteen kehitykseen liittyvät ongelmat ja haasteet. Näin nostamme teidän tuotteiden kehitystoiminnan kokonaan uudelle tasolle. Tuomme siis 3D-tulostamisen ja suunnittelun teolliset ratkaisut teidän käyttöön yrityksellenne tai yhteisölle, yksityishenkilöitä unohtamatta. Olemme paras kumppanisi kun tarvitsette ratkaisuja 3D -tulostuksen avulla toteutettuihin kehitysprojekteihin.