- - uusi - - VTO2 - - uusi - -Välystesterinohjain, Ravistinkapula, jne...
Miten sitten haluattekaan sitä kutsua :)
VTO2_kuva3

VTO2 on suunniteltu ja piirretty kokonaan uudestaan. Suunnittelussa on huomioitu vanhan ohjaimen tekniset puutteet, jotka vaikuttivat sen kestävyyteen. Tämän johdosta mm. tulostus suunta on vaihdettu pystysuunnasta vaakatulostukseen, jolla eliminoidaan ohjaimen katkeaminen pois. Lisäksi polttimonkotelo on nyt kiinteäosa runkoa eli ei ole mahdollisuutta sen irtoamiselle. Suunnanvaihtokytkin on nyt uutta mallia ja käyttötestit lupaavat sille pitkää toiminta-aikaa. Kiinnitys magneetteina on edelleen hyviksi todetut 11 kg (x2kpl) kantokyvyn tuottavat magneetit. Painonappikatkaisijat ovat edelleen samoja kuin vanassa ohjaimessa olivat, koska eivät taida rikkoontua juuri koskaan. Sokerina pohjalla on tietysti tuo erinomainen polttimo, jonka tuottaa valoa 350lm (valon värilämpötila 4000K) ja virran kulutus on vain 3,5W.

VTO2 punainen

VTO2 ohjaimen saa nyt myös punaisena

VTO2_kuva2
VTO2_kuva1
VTO2_kuva4
Drawing (6)
VTO2:n teemme eSUN:n valmistamasta PLA+ tulostuslangasta.
Tämä eSUN:n PLA+ tulostuslanka on ympäristöystävällinen materiaali ja sillä on hyvä lujuuden, jäykkyyden ja sitkeyden tasapaino. Näiden ominaisuuksien ansiosta sillä on vahva iskunkestävyys, joten se sopii erittäin hyvin käyttökestävyyttä vaativien tuotteiden tekemiseen. Ekologisuus on myös huomioitu koska on PLA-tulostuslangat (Polylaktidi) ovat uusiutuvista raaka-aineista valmistettu biohajoava termoplastinen alifaattinen polyesteri muovi. Sen raaka-aineena voidaan käyttää esimerkiksi maissitärkkelyksestä tai sokeriruokoa.

On siis perusteltua käyttää sitä VTO2:n valmistus materiaalina. Tämä on myös käytännössä todettu hyväksi valinnaksi.
world-paketti
VTO:t toimitamme aina asiakkaalle vaivattomasti eli toimipisteeseen tuotuna, joten ette joudu sitä hakemaan mistään automaatista tai palvelupisteestä. Tällä haluamme varmistaa toimituksen perille pääsyn ja te voitte keskittyä palvelemaan asiakkaita.
Toimituskulut on vain 19€ (alv0%).

VTO2 – välystesterinohjain LED-valolla 444,- € (alv 0%).

 • Ohjain toimii Nordlift Oy:n valmistamissa UC 4000 K nostureissa.

Lisäksi on tilattavissa jatkojohto, jonka pituus on noin 1m ja hinta on 66,- € (alv0%)

 

Tilaa omasi tästä

  Tilaan seuraavasti (tai viesti huollolle)

  Yrityksen nimi

  Etunimi

  Sähköpostiosoite

  Y-tunnus

  Toimitusosoite

  Postinumero

  Verkkolaskuoperaattorin tunnus