01.11.2017 Tulossa uusia palveluita…
marraskuu 1, 2017

VIDMA – 3DIPS Oy uudet palvelut

Nykypäivän digitalisoituvassa maailmassa se, miten teidän yritys on edustettuna digitaalisissa medioissa voi tarkoittaa yrityksen onnistumista tai epäonnistumista. Optimoimalla, sen miten ja missä eri digitaalisissa kanavissa yrityksenne näkyy, voi tuoda paljon kaivattua lisätuottoa yritykselle hyvin pienellä taloudellisella panostuksella. Varsinkin PK-yritykset usein kokevat, että näkyvyys on yksi heidän suurimmista ongelmistaan. Tämän takia VIDMA – 3DIPS Oy keskittyy erityisesti PK yritysten näkyvyyden parantamiseen.

 


OSAAMISTA KAIKILLA ALUSTOILLA


Ota käyttöön kaikki sinulle hyödylliset markkinointikanavat!

Olemme erikoistuneet eri markkinointikanavien hyödyntämiseen ja asiakkaidemme näkyvyyden lisäämiseen verkossa. Erikoisosaamistamme ovat mm. Googlen Ad words verkko, Youtube-mainonta sekä Facebook mainonta. Meidän avulla pystyt maksimoimaan yrityksesi näkymisen verkossa.

Videon avulla tuomme yrityksenne tehokkaasti ja näyttävästi esille lyhyessä ajassa. Me osaamme ottaa näistä sekunneista kaiken mahdollisen irti ja mainonnan oikean kohdistamisen avulla saamme nämä tärkeät sekunnit näkymään potentiaalisille asiakkaille.

Markkinoinnin automaation avulla markkinoit tuotteesi tai palvelusi erinomaisella tarkkuudella juuri oikealla hetkellä ja hankit näin lisää asiakkaita tehokkuudella, joka me voimme tehdä teille mahdolliseksi.


Me tiedämme tarpeesi.

Pystymme myös optimoimaan kanavat, joilla teidän kannattaa näkyä. Tarjoamme myös ratkaisuja siihen mitä kanavia juuri teidän yrityksen kannattaa käyttää sillä jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilölliset.

 

“OLEMME VALMIIT TEKEMÄÄN VIDEON JOKA MUUTTAA SEN MITEN IHMISET AJATTELEVAT TEIDÄN YRITYKSESTÄ”

 

Lue lisää

Comments are closed.