29.10.2015 Välystesterin ohjain LED-polttimolla
lokakuu 29, 2015
18.1.2016 Litografikvuvatauluvalolla
tammikuu 18, 2016

3DIPS Oy suunnitteli ja toteutti Muudi oy:lle kaksi kaukosäätimen telinettä. 3D-tulostus mahdollistaa toteuttaa asiakkaille perinteisestä massatuotannosta poiketen nopealla toimitusajalla uuden tuotteen myyntiin.

Muudi Oy: Olimme jo jonkin aikaa miettineet miten saisimme tuotettua muutamille kaukosäätimille seinätelineet jossa säädin toimisi ohjausyksikkönä. 3DIPS Oy:n avulla meille tarjoutui mahdollisuus paikata tämä puute tuotevalikoimissamme. Olemme tyytyväisiä tuotteen suunnittelu- ja tuotantoprosessin etenemiseen. Lopullinen tuote ylitti odotuksemme, olihan kuitenkin kyse uudesta 3D-tekniikasta ja tavasta toteuttaa asioita.

Tässä linkit säätimiin KT04 ja KT05

 

kt05kt04_1_1

Comments are closed.